divendres, 27 de novembre de 2015

COMENCEM RACONS!

AQUEST MES HEM INICIAT ELS RACONS DE TREBALL!

QUIN ENS AGRADA MÉS? EL DE MATES, EL DE PENSAR, EL DE LA BIBLIOTECA, EL DE L'ORDINADOR, EL DEL TREN O EL DE LA CASETA DE NINES? DESPRÉS DE DECIDIR-HO, ENS COL·LOQUEM LA MEDALLA DEL RACÓ I... A APRENDRE JUGANT!

SORTIDA DE LA TARDOR!

EL DIVENDRES 20 DE NOVEMBRE HO VAM PASSAR D'ALLÒ MÉS BÉ A LA MUNTANYA! VAM ANAR D'EXCURSIÓ A LA SERRALADA DE MARINA.

PER PRIMERA VEGADA, PER A MOLTS, VAM AGAFAR UN AUTOCAR!! EN ARRIBAR VAM FER UN RECORREGUT PER LA MUNTANYA, VAM VEURE ELS ARBRES I LES SEVES FULLES, VAM ESCOLTAR EL CANT DELS OCELLS I VAM TASTAR DIFERENTS FRUITES DE LA TARDOR (MAGRANA, RAÏM, CARBASSA...). MENTRE PASSEJÀVEM, HAVÍEM D'AGAFAR PISTES PER AL CASTANYER, AIXÍ ACONSEGUIRÍEM LES CASTANYES! MMMM...QUÈ BONEEEES!


dijous, 5 de novembre de 2015

CELEBREM LA CASTANYADA!


EL  DIVENDRES  30 VAM CELEBRAR LA NOSTRA PRIMERA FESTA A L'ESCOLA: LA CASTANYADA.

AL MATÍ, ENS VAM POSAR ELS DAVANTALS I VAM FER DE PASTISSERS! QUINS PANELLETS MÉS BONS ENS VAN QUEDAR ! ABANS, VAM VEURE, TOCAR I TASTAR ELS DIFERENTS INGREDIENTS: PATATA, AMETLLA I SUCRE. EN ACABAR, VAM DECORAR LES "BOLETES" AMB COCO, VIRUTES DE COLORS, XOCOLATA EN POLS O LACASITOS!

I A LA TARDA... A BALLAR!! "SÓC UN BOLET MOLT PETITÓ"... QUÈ BÉ HO VAM PASSAR TOTS JUNTS AL PATI DE L'ESCOLA!


dilluns, 2 de novembre de 2015

TEMPS D'ADAPTACIÓ!


INAUGUREM EL BLOG DELS MÉS PETITS DE L'ESCOLA!

LES PRIMERES SETMANES ENS VAN DEIXAR LLÀGRIMES, SOMRIURES I ELS NOSTRES PRIMERS MOMENTS JUNTS! US DEIXEM UN TASTET AMB EL VÍDEO QUE  JA VAM PODEM COMPARTIR A LA REUNIÓ PEDAGÒGICA.


Temps d'adaptació